Kundberättelse

Waldorf Astoria Palm Jumeirah, Dubai, UAE

Förfrågan från Emma
Emma hörde av sig till oss då hon planerade en tjejresa med en av hennes bästa vänner för att fira en befordran på jobbet. Målet med resan var att mest sola, bada och slappna av. Tanken var att mest vara på hotellet så det de uppgav vara viktigast för de var att hotellet var modernt, hade fantastisk service och bra restaurangupplevelser.  Emma hade dessutom Hilton Gold-status som hon fått via sitt American Express Platinum-kort, och uppgav att hon gärna hade bott hos ett bra Hilton-hotell om ett sådant fanns tillgängligt.

Vår rekommendation och valet till slut hamnade på det vackra Waldorf Astoria Palm Jumeirah som både erbjöd VIP-status, unika förmåner samt tredje natten gratis. 

Emma fick ta del av följande Hilton Impresario-förmåner på Waldorf Astoria Palm Jumeirah: 

  • Tredje natten gratis (~33% rabatt på hotellets bästa tillgängliga pris)

  • Gratis frukost för två

  • Rumsuppgradering, vid tillgänglighet

  • $100 USD i hotellkredit 

  • Tidig check-in och sen check-out, vid tillgänglighet

  • Dubbla Hilton Honors-poäng 

Omdöme

Damon -- stort tack! Det här var det perfekta hotellet för mig och min vän. Det var ståtligt, modernt men inte för mycket. Priset vi fick var lägre än det vi hade hittat online och vi fick dessutom en hel del extra saker på toppen vilket verkligen lyfte vår vistelse. Hotellet levererade dessutom en chokladtårta och en flaska champagne till oss vid ankomst för att fira min befordran. Jag kunde inte ha varit mer nöjd med upplevelsen. Det var riktigt trevligt att också få dubbla Hilton-poäng vilket jag nu kommer nyttja på min nästa weekend-resa i London!

SKA VI HÖRAS?

Låt oss planera din nästa drömresa

Boka in en kostnadsfri och icke-bindande konsultation med vårt team och låt oss hjälpa dig att skapa din nästa drömresa!

Vi hör av oss för en kostnadsfri konsultation

Vill du vara säker på att du får de bästa priserna och förmånerna på din nästa resa? Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar. 

Let us help build your next trip

Give us a little bit of information – like budget, and type of trip, and let us come with a suggestion for your next memorable trip. Fill out as much or as little as you know and we’ll get back to you soon.