OM LYXRESAN TRAVELS: NÅGRA ORD FRÅN VÅR GRUNDARE

Välkommen till Lyxresan Travels. Vi ser till att du får mest värde för pengarna på alla dina resor.

Många av världens bästa hotell publicerar inte sina bästa priser offentligt. I syfte att attrahera en viss typ av resenär så erbjuder de VIP-priser som ger unika förmåner och rabatter till kunder som bokar via en lyxreserådgivare. Jag grundade Lxyresan Travels för att alla ska kunna ta del av dessa priser.  

Jag har rest världen runt i lyx de senaste tio åren, och alltid optimerat för att få så mycket bang for buck som bara är möjligt. 2016 grundade jag lyxresebloggen, Lyxresan, för att demokratisera lyxresandet och få fler svenskar att se värdet av poäng och miles och nu, nästan 6 år efter, har många tusen svenskar lyckats resa i lyx världen runt genom mina tips. Mitt intresse för lyxresandet har utvecklats med åren, och för tre år sedan började jag hjälpa utvalda kunder med deras resor, och 2022 valde jag att ta nästa steg och starta Lyxresan Travels för att hjälpa ännu fler personer med deras resor.

Beslutet att lansera Lyxresan Travels kom i slutändan från mitt otroligt starka intresse för lyxhotell och lyxresor generellt. Genom Lyxresan Travels erbjuder vi VIP-priser som ger dig särskilda förmåner och rabatter. Vi använder oss av våra starka relationer med hotell världen över för att säkerställa att varje vistelse blir minnesvärd. Givet min bakgrund och intresse i poäng och miles så ser vi också alltid till att eventuella preferenser för lojalitetsprogram tas i beaktande. Och allt detta gör vi utan att du behöver betala mer.

Idag arbetar vi med kunder över hela världen, tvärs olika budgetar och preferenser. Vissa kunder önskar att vi hanterar hela reseplaneringen från grunden, andra vill enbart få tillgång till de bästa priserna och förmånerna. Oavsett vilken typ av resenär du är så kan vi hjälpa till och se till att du får en så bra resa som bara möjligt. 

95% av våra kunder återkommer för nya bokningar för oss. Jag ser fram emot att hjälpa dig planera din nästa resa! 

Damon

 
Damon at The Bodrum EDITION
Vår grundare, Damon, på en resa till lyxhotellet The Bodrum EDITION

Let us help build your next trip

Give us a little bit of information – like budget, and type of trip, and let us come with a suggestion for your next memorable trip. Fill out as much or as little as you know and we’ll get back to you soon.