Virtuoso Hotels
Nobu Los Cabos
Virtuoso

Om Virtuoso
Virtuoso är ett nätverk av lyxreserådgivare, där Lyxresan Travels ingår, som har särskilda partnerskap med över 1,700 av världens bästa hotell. I detta ingår alltifrån lyxhotellkedjor till unika boutique-hotell. 

Du får en rad unika förmåner, rabatter och VIP-behandling när du bokar genom oss på ett av hotellen som deltar i Virtuoso-programmet. 

Läs denna artikel för mer information om Virtuoso och vad du kan förvänta dig när du bokar via programmet. 

Virtuoso-förmåner

Förmånerna varierar beroende på hotell, men inkluderar oftast minst: 

  • Kostnadsfri frukost

  • Rumsuppgradering, vid tillgänglighet

  • Tidig check-in och sen check-out, vid tillgänglighet

  • Unik förmån, såsom kostnadsfri massage för två, eller hotellkredit upp till $200 USD 

  • VIP-behandling under hela vistelsen

  • Rabatterade vistelser och kampanjerbjudanden, såsom tredje/fjärde/femte natten gratis

Deltagande hotell

Vi har deltagande Virtuoso-hotell på mer eller mindre samtliga destinationer över hela världen. Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi med förslag på Virtuoso-hotell. Du hittar också en fullständig lista på Virtuoso-hotell här

Samtliga bokningar som görs genom Virtuoso-programmet för de stora hotellkedjorna (Hilton, Hyatt, Marriott, IHG etc) tjänar poäng och ger tillgång till statusförmåner på samma sätt som för en direkt bokning. 

Få prisförslag hos Virtuoso

För information om förmåner och priser, fyll i formuläret nedan eller hör av dig till oss via WhatsApp så hör vi av oss inom kort.

Let us help build your next trip

Give us a little bit of information – like budget, and type of trip, and let us come with a suggestion for your next memorable trip. Fill out as much or as little as you know and we’ll get back to you soon.